حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

خبرخوان اتوماتیک تی شین
0
سبد خرید خالی است.

نحوه غیرفعال کردن ویژگی وضعیت فعالیت اینستاگرام

دستبند نجات 5کاره کد 6027

 

ترکیبی از پلاستیک، آلومینیوم، استیل ضد زنگ و بند پاراکورد
مناسب کوهنوردی و طبیعت گردی
این دستبند در کوه و طبیعت کاربردهای بی شماری دارد و می تواند در موارد متعدد جان فرد را نجات دهد.
دارای : چاقو .قطب نما. آتش زنه. طناب . سوت نجات
ارسال رنگ دستبند بصورت رندوم
💸 قیمت : 198 تومان
🛒خرید کن … تحویل بگیر….بعد پرداخت کن
❗️سه روز گارانتی تعویض
❗️ارسال به کل کشور

 

خرید پیامکی:ارسال کد 01381183 به شماره ی1000100073

لینک خرید این محصول

لینک خرید سریع

 
 

 

 

Instagram User Turning Off Their Activity Status On The App

مشابه وضعیت فعالیت موجود در فیس‌بوک مسنجر و واتس‌اپ، تنظیمات «وضعیت فعالیت» اینستاگرام آخرین زمان استفاده از برنامه را نشان می‌دهد. اکنون به‌طور پیش‌فرض در حساب شما خاموش است، اما بهتر است ایمن باشید.

بیایید نحوه عملکرد آن را بررسی کنیم – سپس به نحوه خاموش کردن آن نگاهی بیندازیم. 

New Data: Instagram Engagement Report [Free Download]

ویژگی وضعیت فعالیت در اینستاگرام چگونه کار می کند؟

ویژگی وضعیت فعالیت به افرادی که آخرین بار آنلاین بوده‌اید و اینکه آیا در حال حاضر در اینستاگرام فعال هستید یا خیر، پیام مستقیم ارسال کرده‌اید (DM’d) نشان می‌دهد.

وضعیت شما فقط به افرادی که دنبال می کنید نشان داده می شود. بنابراین اگر کسی شما را دنبال کند اما شما او را دنبال نکنید، نمی‌تواند وضعیت شما را ببیند. در مورد دوستان شما هم همینطور است. اگر شما را دنبال کنند، می‌توانید ببینید آخرین بار چه زمانی آنلاین بوده‌اند.

وقتی به پیام‌های مستقیم خود پیمایش می‌کنید، وضعیت دوستان شما قابل مشاهده است:

Instagram Last Online Feature In A User'S Direct Messages

به خاطر داشته باشید: این ویژگی فقط آنلاین بودن شما و آخرین زمان دسترسی به برنامه را نشان می دهد. دوستان شما پست هایی را که دوست داشته اید یا در مورد آنها نظر داده اید نمی بینند.

در مورد حصار خاموش کردن آن؟ برای اطلاع از اینکه آیا باید وضعیت فعالیت را روشن یا خاموش نگه دارید، ادامه دهید.

آیا باید وضعیت فعالیت را روشن یا خاموش نگه دارید؟

روشن نگه داشتن آن چند مزیت دارد. این به شما امکان می دهد بدون اینکه احساس کنید مداخله می کنید، وضعیت آنلاین دوستان خود را بررسی کنید. به این ترتیب، اگر می‌خواهید یک میم خنده‌دار را در لحظه مناسب ارسال کنید، می‌توانید انتظار داشته باشید که دوستتان فوراً یا به زودی آن را ببیند.

غیرفعال کردن آن، با این حال، مزیت بزرگ دسترسی به اینستاگرام بدون اطلاع کسی را ارائه می دهد. این بدان معناست که می‌توانید در اوقات فراغت خود به DM پاسخ دهید و احساس نمی‌کنید کسی در حال استفاده از برنامه است. یک اشکال این است که وقتی این ویژگی را خاموش کنید، نمی‌توانید وضعیت فعالیت دیگران را مشاهده کنید.

اگر می‌خواهید جشن‌های اسکرول تصویر توله سگ خود را در آخر شب کاملاً خصوصی نگه دارید، نگران نباشید. می‌توانید ویژگی وضعیت فعالیت اینستاگرام را با مراحل سریع زیر خاموش کنید.

این تنظیماتی است که به دنبال آن هستید:

Instagram Activity Status Setting Inside Privacy Settings On The App

هنگامی که آن تنظیم خاموش شد، می‌توانید پیمایش را بدون شناسایی از سر بگیرید. بهترین قسمت؟ اگر نظرتان تغییر کرد، می‌توانید آن را در هر زمانی روشن کنید.

با خاموش کردن وضعیت فعالیت خود خصوصی بمانید

خصوصی ماندن در رسانه های اجتماعی به اندازه کافی دشوار است. برای اطمینان از اینکه به طور تصادفی وضعیت فعالیت خود را به کسانی که DM داده اید نشان نمی دهید، آن را در تنظیمات خود خاموش کنید. به این ترتیب، هنگام استفاده از برنامه، می‌توانید از حریم خصوصی لذت ببرید.

یادداشت سردبیر: این پست در ابتدا در ژانویه ۲۰۱۸ منتشر شد و برای جامعیت به‌روزرسانی شده است.

Instagram-Engagement-Report

جارو شارژی ماشین مدل Cleaner

جارو شارژی ماشین مدل Cleaner

 

🔸 اندازه: ۱۶.۴ x ۱۴.۷ x ۵.۵ سانتی متر
🔸مواد:ABS
🔸مکش نیرو:۴۰۰۰ – ۴۵۰۰Pa
🔸قابلیت استفاده به صورت خشک و مرطوب
🔸 ظرفیت باتری ۲۰۰۰ میلی آمپری
🔸 ولتاژ:۷.۴
🔸ولت قدرت:۶۰ وات
🔸 وزن:۵۰۰ گرم
🔸مکش:۴۵۰۰
🔸 ظرفیت:۰.۱ لیتر
ارسال رنگ بصورت رندوم
🔸 قیمت 334
🔸پرداخت درب منزل


خرید پیامکی:ارسال کد 01381215 به شماره 1000100073

 

لینک خرید این محصول

لینک خرید سریع

چرخ خیاطی دستی Handy Stitch

چرخ خیاطی دستی Handy Stitch کوچک، سبک و قابل حمل طراحی نوین و کاربردی مناسب دوخت بالش ، جوراب ، انواع پارچه ها و ... دوخت با کیفیت بالا

مقایسه محصولات

0 محصول

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
ورود / عضویت
یک کد تأیید به شماره همراه شما پیامک خواهد شد
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)